www.islamastrolojisi.com "Adalet denge ve huzurun temelidir"

FATİHA EYLEM MANİFESTOSU www.islamastrolojisi.com
1-Etiklik (Eunsü)
2-Müteşekkirlik(Elhamdü)
3-Vicdanilik(ErRahim)
4-Sorumluluk(Yewmiddin)
5-Tevhit(İyyakena)
6-Meşru hedef ve Umutvar olmak(Sırat-ıMustakim)
7-Kimseyi taklit etmemek ve kendin olmak, samimi olmak(Gayrilmağdubi) #KABENİNHAYATŞİFRELERİ KİTABIMDAN ALINTIDIR...

29 Haziran 2015 Pazartesi

DOĞU TÜRKİSTAN NEDEN ŞİMDİ KIŞKIRTILIYOR? TÜRK DIŞ SİYASETİNE NATO ŞEKİL VERMEKTE

ABD'de yaşayan Rabia Kader bir Cia ajanıdır. İki de bir stratejik zamanlarda Doğu Türkistan'ı adamlarına karıştırıp ayaklandırıp Çin devletiyle Doğu Türkistan’ın papaz olmasına neden oluyor ve Çin devleti’de geri zekalı bir şekilde bu oyuna gelmekte ve Uygurlulara  zulmediyor.

Peki CİA bunu Kadir'e neden yaptırıyor?

Nato’nun hedefinde Türkiye’nin Çin e yaklaşmasına, Füze ve Nükleer silah teknolojisini elde etmesini engelleme stratejisi var. Türkiye’nin Çin’den alacağı füzeleri engelleme stratejisi de var. Olayların görünmeyen yüzünde bular var.

Türkiye'de CİA'nın paralı yada gönüllü faşist ajan yazarlarına da bu konuda kışkırtıcılık yaptırılarak algı operasyonları da yönetilmekte.

Halkımız çabuk galeyana geldiği için özellikle strateji yoksunu MHP olası Hükümetle kuracağı koalisyonda bu stratejiyi kendi tabanına açıklayamayacağı için Çin’den alınacak füze ve Nükleer teknolojilerin ve bağımsız hareket alanı geniş siyasetin uygulanmasının önü kötü bir şekilde tıkanacaktır. Amaç Türkiye’yi Batı blogunda Nato’nun dolayısı ile Londra’nın güdümüde bir ülke konumuna bu çizgiye geri çekmek var.

Yıllar önce Çin’le ilişkileri geliştirmek için Cumhurbaşkanı Gül ÇİN’E gitmeden öncede Rabia Kadir ABD’den adamlarını arayarak Doğu Türkistan’da olaylar başlatmış ve Türk Çin ilişkileri zora sokulmuştu.

Halkımız hemen gaza gelmemeli, olayların stratejik arka planlarını ciddiyetle iyi düşünmeli. Tarih, Dinler Tarihi, Coğrafya, Sosyoloji olmadan Siyaset bilimi iyi anlaşılamaz, Londra siyasetiyle asla baş edilemez. Bunun için çok ciddi birikim edinmek gerek bu birikimse biraz önce bahsettiğim bilim dalları arasından siyaset bilimi üzerinden bağdaştırma yapmak gerek. Şu an İngilizler yer yüzünde siyaset bilmini en sinsice uygulayan ve ABD’li Cumhuriyetçi dogmatikleri ve Siyonist körleri kullanmakta maşa olarak. Kendisini en fazla 007 James Bond’a görmekteyiz.

Bu konuda görüşlerimi soran okurlarıma saygılarımla duyururum…


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.